Bemutatkozás


Engedjék meg, hogy röviden bemutassuk Önöknek cégünket, a Németh Parkett és Építõanyag Kft-t.!

Bővebben

Rólunk


Cégünk 1991 óta tevékenykedik sikeresen a hazai- és exportpiacon. Dinamikusan fejlõdõ vállalkozásunk célja hogy a lehetõ legtöbb helyre eljuttassuk az általunk forgalmazott termékeket. A hazai és külföldi piacra irányuló értékesítésünk a vásárlók megelégedésére történik. Bizonyára felkeresték már Önöket azzal a problémával, hogy házuk belsõ burkolatának borításához fából készült parkettát vásárolnának jó minõségben, elérhetõ áron. Üzletfilozófiánkat megtartva termékeink körét folyamatosan bõvítettük és bõvítjük, más építõanyagokkal. Az alapszempontunkat figyelembe véve, csak a jó minõséget szem elõtt tartva.

Cégünk fõ profilja: tömör és több rétegű svédpadlók, fából készült parketták, kiváló minõségû laminált padlók,fenyõbõl készült termékek,padlókiegészítõk és építõanyagok értékesítése. Az új telephelyünkön kulturált körülmények között, állandó jelleggel nagy árukészlet várja Önöket.

Építőanyag értékesítés: Gipszkarton,OSB Lapok, Kőzetgyapot szigetelés, Szárított Stáflik széles választékban szem előtt tartva a jó minőséget és árérték arányt.