Szolgáltatások


Kérjük, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Bővebben

Amit kínálunk


Parketta értékesítés

Melegburkolatok magukban foglalják a sokféle parketta és laminált parkettatermékek értékesítését. Az idõben történõ döntéshozatal során segítséget tudunk nyújtani a legmegfelelõbb típusú és fa fajtájú termékek és kiegészítõk kiválasztásában.

Hajópadló és egyéb fenyő termékek értékesítése

A hajópadlók és lambéria termékek is a sokféleséget tükrözik napjainkban. A szortiment számos vastagot, szélességet, profilmintát és fafajt mutat. E termékkörbõl is ki lehet elégíteni a mai kor követelményeinek igényeit. Az egyéb fenyõ termékek magukban foglalják a különbözõ szerkezet építéséhez szükséges fa- és kültéri burkoló anyagokat.

Építőanyag értékesítés

Hõszigetelõ és vízszigetelõ anyagokat vettük a termékeink közé és ezt követõen kéményeket valamint szerkezeti és díszítõ építõanyagok termékkörét, szem elõtt tartva a jó minõség, ár és értékarányt. Fenti termékkörökbõl is sikerült széles körben a lakossági és projekt igényeket kielégíteni. Az érékesítést kiegészítve a házhozszállítás szervezésében is vásárlóink segítségére állunk.

Szállítmányozás

A cégünknél megrendelt termékeket igény szerint saját gépjárművünkkel is el tudjuk szállítani .

Cégünk több szállítmányozó céggel is kapcsolatban áll akik az ország bármely pontjára rövid határidővel köteg és akár raklapmennyiséget is el tud vinni.