Pályázat

Kedvezményezett: NÉMETH PARKETT ÉS ÉPÍTŐANYAG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt címe: Targonca beszerzése a NÉMETH PARKETT ÉS ÉPÍTŐANYAG Kft-nél

Támogatás összege: 8 903 529 Ft

Támogatás intenzitása: 70,00%

A projekt fizikai zárása: 2022.08.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-01949

PROJEKT BEMUTATÁSA

A NÉMETH PARKETT ÉS ÉPÍTŐANYAG Kft. 25 éve működő családi vállalkozás, tulajdonosai Németh Gábor és Németh Gáborné. A cég 1997-ban alakult a Németh Parkett Egyéni Cég jogutódjaként. A vállalkozás különböző melegburkolatok és építőanyagok kereskedelmével és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik. A vállalkozás 9725 Kőszegszerdahely, Kőszegi u. 36. szám alatt székhelyén található 1000m2-es raktárból és 500 m2-es bemutatóteremből, valamint irodákból álló épületegyüttes 2006-ban került átadásra, majd 2014-ben egy 1000 m2-es csarnokkal bővítésre, mely beruházások saját forrásból valósultak meg.

A projekt célja a vállalkozás telephelyén a géppark bővítése 1 db Caterpillar GP35N homlokvillás targoncával, amelynek segítségével gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés valósulhat meg. A projekt eredményeképpen beszerzésre kerülő munkagép nagyobb megrendelői igény teljesítését teszi lehetővé, a gyorsabb anyagmozgatással a hatékonyság nő, a megrendelők kiszolgálásának minősége is javulhat és a megrendelések teljesítése rövidebb időt vesz igénybe. A nagyobb megrendelés állomány a munkavállalói létszám megtartását, növekedését eredményezheti, ezáltal a fejlesztés a koronavírus munkaerőpiacra gyakorolt negatív hatását is enyhítheti.

A NÉMETH PARKETT ÉS ÉPÍTŐANYAG Kft. a pályázati felhívás 3.1.1. Kötelezően megvalósítandó, önállóan nem támogathat tevékenységei közül új eszköz, gép vásárlását valósítja meg, mely a költségvetés 97,6%-át kiteszi, a 3.1.2. Választható, önállóan nem támogatható tevékenységek közül pedig projektmenedzsment szolgáltatást vesz igénybe.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül valósul meg.